MIÉRT NEM SIKERÜL? Piskóta sütésről kérdezek. Az elkészítésével és a megsütésével nincs problémám, de ami azután következik :- ( Amint hűl úgy vizesedik a teteje. Ragacsos, gusztustalan, lekenhetetlen lesz.
Figyelt kérdés
Volt amikor a sütőben hagytam kihűlni, volt amikor letakartam konyharuhával, volt amikor nem.
Az eredmény ugyanaz.
MIT NEM CSINÁLOK JÓL?
2012. ápr. 25. 18:57
1/5 anonim válasza:
Amikor megsült, azonnal vedd ki a tepsiből és egy rácsra tedd hűlni. Így a gőz alul távozik és nem nedvesedik meg a süti :D
2/5 anonim válasza:
Lisztezett deszkára borítsd és fordítsd meg azonnal. Én így szoktam.
3/5 anonim válasza:
én is úgy szoktam ahogy a 2. válaszoló!
4/5 anonim válasza:
te hogy csinálod a piskótát?a piskóta volt az első sütim amit meg tudtam csinálni kilányként,sokat csináltam.ahogy kisült én csak kiveszem a sütőből én mindíg kiveszem a formából és néha mefordítom.
5/5 A kérdező kommentje:
A fenti bajom akkor keletkezik, leginkább, ha előző nap sütöm meg pl. a tortát.
Ez alatt az idő alatt lágyul meg a teteje. Alulról szellőző rácsra teszem, letakarom konyharuhával.
És mégis.
Azt szoktam tenni, hogy egyszerűen levágom a tetejét, de ilyen drága tojás mellett ez pocsékolás. Minden választ nagyon köszönök.
2012. ápr. 28. 11:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!