Mennyi időt töltesz a frizura elkészítésével készülődéskor?
Max 10-15perc.
Alkalmanként 20 perc :D
ÁLtalában kiegyenesítem, vagy pedig begöndörítem :)
(Ha nagyon sietek csak felkontyolom, vagy lófarokba kötöm, de nem ez volt a kérdésed... :))
Ez változó, attól függ, milyen kedvem van.
Van, hogy csak egy perc, amíg a választékot beállítom és ráfújok egy kis hajlakkot, hogy ott is maradjon a nap folyamán. De van olyan is, amikor feltűzöm, akkor olyan 10-15 percet szoktam vacakolni. Buli előtt van hogy többet, mert akkor általában tupírozom is, meg több hajlakkot használok, hogy megmaradjon valamilyennek a hőségben és tánc közben :)
nagy átlagban nekem is fél perc, amíg elválasztom, kifésülöm, esetleg előre teszek egy hullámcsatot, hogy ne hulljon a szemembe.
ha van időm meg kedvem bíbelődni vele, akkor 10-20 perc: kivasalom, vagy feltűzöm, összefogom, tupírozom.
buli előtt vagy a 10-20 perces, vagy eltökölök vele fél órát, mert kipróbálok 10 variációt :D
Ha csak suliba megyek akkor minimum 20 perc... megfésülöm,tupír, kivasalom a frufrum.
Mivel nagyon kritikus vagyok magammal szemben, randi előtt semmi sem tetszik, így az kb. fél óra >.<...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!