Más is bénázik a bébiétel elkészítésével?
Nekem szinte mindig 1 óráig tart egy egyszerű dolog elkészítése is. Jól megmosni, meghámozni, jól megfőzni, szétnyomkodni, turmixolni, közben kiderül, hogy fás a fehérrépa, de akkor meg már nem eszi meg a krumplit csirkehússal, akkor almapucolás, reszelés, turmixtakarítás 2x, 3x, jó sok mosogatás, szétpakolás, melegítés, közben kihűl - túl forró, stb... Magunknak hamarabb elkészítek egy bonyolult kaját!!! Más is van így ezzel, vagy csak én szerencsétlenkedek ennyit?
Fél éves a babám :)
Én általában minden hozzávalóból kicsit veszek. Kicsi cékla,kicsi fehérrépa...azok biztos hogy nem fásak. Mindent meghámozok,feldarabolok,majd felteszem főzni puhulási sorrendben adagolva a hozzávalókat. Ha kész, tálba teszem és turmixolom, kiadagolom, olaj bele és kész is. Sosem volt még fél óránál több az idő. Amúgy az első egy hónap nekem is nehezen ment..majd belejössz te is.
Boldog ünnepeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!