Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ezt a zsemlét miért kell főzni?

Ezt a zsemlét miért kell főzni?

Figyelt kérdés

[link]

Miben lesz más, ha főzzük?


2016. jan. 10. 16:13
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Így gyakorlatilag perectészta, csak zsömle formával, meg sózatlanul. Gondolom ezér "bajor". Finomnak tűnik, ki fogom próbálni =)
2016. jan. 10. 17:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem tudom, de nagyon kecsegtető recept, köszi, hogy közreadtad, nagyon tetszik.

Biztos van beenne valami pláne, hogy 30 másodpercig forró vízben kell tartani.Mindenesetre ki fogom próbálni :)

2016. jan. 10. 18:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
A lúgos vízben való kifőzéskor alakul ki a tészta felszínén az a réteg, ami olyan szép barnára és rágósra fog sülni. Egyébként inkább ezt a receptet ajánlom, tényleg ennyire sok szódabikarbóna kell a vízbe ahhoz, hogy szép legyen a héj: [link]
2016. jan. 10. 18:52
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!