Milyen olcsó reggeli/vacsora javaslatokat tudtok nekem mondani amit nem kell feltétlenül főzni?
Figyelt kérdés
Kolis vagyok és ebédet általában mindig megfőzöm magamnak viszont nincs energiám és időm főzni vacsorát és reggelit is.Kenyeret nem szoktam sokat enni mert nem fogy el,valami olcsó pénztárcabarát javaslatokat tudtok nekem tenni reggelire és vacsorára?Válaszaitokat előre is köszönöm!2016. jan. 7. 10:09
1/4 anonim válasza:
Szendvics. Veszel szalámit, sajtot, az sokáig elég. Naponta csak friss zsemlét, kiflit kell venni. Vagy szeletelt kenyeret. Vagy kis csomagos is, az biztosan elfogy, mire lejárna a szavatossága.
Virsli
Tojásrántotta, lágy tojás
Müzli + tej
Péksüti, kifli + vaj hozzá kakaó (a kedvencem :))
2/4 anonim válasza:
25-féle szendvics-krém, 1x az egyiket, másszor a másikat csinálod meg, nem lesz egyhangú a zsömle, kifli, kenyér
3/4 anonim válasza:
4/4 anonim válasza:
pászka, kétszersültek, pufasztott rizs,
zabpehely 5 perc a mikroban,
virsli kolbász félék is pár perc alatt megsülnek a mikroban
csak huzd le a műbört és vagdosd be,
tükör tojás is pár perc
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!