Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ha nincs itthon vörösbor,...

Teutul kérdése:

Ha nincs itthon vörösbor, akkor a marhapörkölt főzésekor pótolható rozé vagy fehérborral? Vagy inkább célszerű bor nélkül főzni, mert a többi bor elrontja?

Figyelt kérdés

2015. nov. 22. 19:22
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Szia, én egyszer főztem vörösborral a marhapörköltet, nem igazán ízlett. Szerintem bor nélkül sokkal finomabb.
2015. nov. 22. 19:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem sem szabad bort az ételbe önteni.

Ha jó a bor, kár érte.

Ha rossz a bor, elrontja az ételt.

2015. nov. 22. 19:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha nincs otthol vörösbor akkor Nehogy pótold fehérek vagy rozé borral mert az nem stimmel hozza es valoban elrontani.


Húsnak a színéről tud megalapítani mi illik hozza.

Pl disznó vagy csirke vagy fehér húsú halhoz nem megye. A vörösbor.

Marhahúshoz csak a vörösbor megyen.

2015. nov. 22. 19:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
0%
Még egy kis kommersz rövidet is önts bele, attól biztos tuti lesz az íze.
2015. nov. 22. 19:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:

A rozéval esetleg, ha nem túl édes fajta. Fehérrel nem.


Esetleg ha valami erősebb van otthon, akkor egy kis keserű cherry vagy egy kis konyak mehet bele, de nyilván jóval kevesebb, mint borból. Remek ízt ad neki az is.

2015. nov. 22. 20:36
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!