Marhapörköltet szeretnék főzni most, de több receptet átnézve is szárított gombáról írnak. Nekem friss csiperkém van, mit tegyek?
Figyelt kérdés
2015. júl. 24. 14:01
1/7 anonim válasza:
Jobb a friss, ez nem lehet kérdés.
2/7 anonim válasza:
Nézetem szerint bármelyik gomba kihagyható belőle, a szárított is, a friss is. A marhapörköltbe marhahús, hagyma, paprika, paradicsom, vörösbor, fokhagyma, zsiradék, só, bors, esetleg köménymag kell
3/7 anonim válasza:
Ėn se szoktam elrontani gombæval. Az igazi marhapörkölt , marha lábszárból van.
4/7 anonim válasza:
A MARHApörköltbe minek GOMBA!?!?!?
5/7 zolidobos válasza:
Csinálj a gombából egy reggelit rántottával, a marhát meg főzd meg magában...
7/7 Tomszika válasza:
Én Canestennel próbálkoznék a helyedben...gyökeresen kiírtja a gombát és nem fog viszketni sehol, miközben eszed a marhapörköltet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!