Hogyan kell szárított hab piskótát készíteni? :-)
Nem, Pavlova nem lehet, sok a hozávaló. A tojás fehérje cukor és mogyoró, lessz a Japonaise tortalap. A fehérjét félig felverni majd lassan adagolod a cukrot, és hagyod jó keményre felverni. Jön bele darált mogyoró, majd a massza a nyomózsákba ezzel korongokat nyomsz sütöpapirra vagy tortagyürüt teszela papirra és ebbe kensz korongokat, utánna a gyürüt leveszed és megsütöd. majd töltöd a te krémeddel.
A sütés titka a szárítás. Nem szabad, hogy szint kapjon ezért alacsony hõfokon inkább szárad mint sül.
Olyan 100-120°C-on 1.5 -2 órát. Fakanállal hagysz rést a sütõ ajtajánál, ahol a göz elillan.
Hasonlóan mint a habcsókot: 70°C-on 4 órát.
2-es voltam,
Könyörgöm, miért kel beleszólni annélkül, hogy odafigyelsz?
Spanyol szélröl nem volt szó, mert mogyoró van benne, az pedig Japonaise. Nem is emlegettem semilyen süti megnevezést. Csupán a (Japan piskotát) irtam le, amit tölteni lehet, ahogyan tetszik.
A habcsókot is csak összehasonlításbol említettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!