Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A szárított vargányát hieg...

A szárított vargányát hieg vagy melegvízben kell beáztatni, és mennyi időre?

Figyelt kérdés
Ahány cikket olvastam erről, mindenhol más-más eljárást írnak.

2014. aug. 3. 08:40
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Melg vizben 10percig, s a vizet nem dobod el, finom szürön leszüröd majd megy az ételbe. Ugy értem fözöd vele.
2014. aug. 4. 20:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, bevált.
2014. aug. 23. 03:25

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!