A szárított vargányát hieg vagy melegvízben kell beáztatni, és mennyi időre?
Figyelt kérdés
Ahány cikket olvastam erről, mindenhol más-más eljárást írnak.2014. aug. 3. 08:40
1/2 anonim válasza:
Melg vizben 10percig, s a vizet nem dobod el, finom szürön leszüröd majd megy az ételbe. Ugy értem fözöd vele.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, bevált.
2014. aug. 23. 03:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!