Száritott élesztőtöl ugyan olyan szépen megkel a kelt tészta mint a frisstöl?
Figyelt kérdés
2013. okt. 26. 17:54
1/5 anonim válasza:
Arra a zacskós izére gondolsz? Arra granuláltra?
Mert attól is igen,csak annyi,hogy nem kell felfuttatni,csak bele a lisztbe vagy amibe....
2/5 anonim válasza:
Attól is megkel a tészta, de közel sem olyan szépen, mint a frisstöl.
3/5 anonim válasza:
Mostanában csak szárítottat használok, mert a frissel párszor ráfáztam. Gyönyörűen megkel mindig.
4/5 anonim válasza:
Igen, de nekem általában egy picivel több folyadékot vesz fel, mintha frissből készíteném.
5/5 anonim válasza:
Szépen megkel,csak szerintem kicsit több idő kell neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!