Hogyan lehet egyszerű, kevert gluténmentes sütit sütni, hogy ne legyen morzsálódós a tészta?
Figyelt kérdés
Eddig rizsliszttel, keményítővel próbáltam és kevertem hozzá egy kis édes tejsavópórt, de még mindig morzsálódik. Van valakinek jó receptje?2013. okt. 23. 16:04
1/2 anonim válasza:
Hát... esetleg kicsit kevesebb zsiradék, s helyette plusz egy tojás, vagy 1kanál cukor helyett ugyanannyi méz... esetleg próbáld ki a "gluténrizst" sima helyett...
2/2 anonim válasza:
Szia! Ezt próbáld ki, én is sokáig próbálkoztam, ez a muffin-recept bevált. Leírom, mit módosítottam az eredetin, amit itt találsz: [link]
a vaj mellé én tettem kis kókuszzsírt, így puhább lett a tésztája. 10 deka rizs- és 5 deka kukoricalsizstet, 2,5 teáskanál kakaót tettem bele, 3-4 teáskanál csipkebogyó lekvárt. aztán muffinformába tettem egy teáskanállal, rá ment kis lekvár (mikor milyen), aztán még egy teáskanál a tetejére. én 9-10 deka xilittel, azaz nyírfacukorral készítettem, igen finom lett!
remélem, tudtam segíteni, írj bátran üzenetet, ha segíthetek még valamiben! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!