Dávid Alíz kérdése:
Mi az a húzómargarin?
Figyelt kérdés
2013. okt. 7. 09:32
1/3 anonim válasza:
Elvileg süteményekbe és (leveles) tésztákba való margarin, de alapvetően a margarin semmibe sem való.
A jó minőségű és finom leveles tészta, sütemény és az összes étel vajjal készül, nem margarinnal.
2/3 anonim válasza:
Leveles tésztáknál használják. Ezzel gyorsabban lehet elkészíteni, mivel nem kell annyit pihentetni a tésztát a hajtogatások között, mintha vajjal, vagy margarinnal készülne.
3/3 Gabriella95 válasza:
Plusz nem kell vajtéglát készíteni amit később belehajtogatsz a tésztába amugy élesztös tésztáhaz is használják és lapos négyzet alakú
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!