Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Linzert teszta mennyire...

Linzert teszta mennyire tartja meg a formajat, ha gingerbread man figurat szeretnek?

Figyelt kérdés
Kisfiam szulinapjara probalom kitalalni, mit csinaljak huszonsok gyereknek az oviba. Ami nem robbantja a kasszat es hamar megvan. Kulfoldon elunk es itt tartjak a Halloween-t. Fiam pont Halloweenkor szuletett...hurra!!! az oviban nagy party lesz stb. Probalok valami finomat, ujat de megis regit kicsit magyarosat de nem is...masik kerdes: lizer tesztaba lehet kakaot rakni?
2013. okt. 12. 14:16
 1/8 anonim ***** válasza:

lehet kakót,a formáját iletőleg pedig sok minden befolyásolja,hogy meg is tartja a formáját.

Van kókuszos linzer,kakós,diós...szóval bármilyet lehet.

2013. okt. 12. 14:21
 2/8 anonim ***** válasza:
Csinalj nekik muffint - olcso, gyors, elronthatatlan. A linzer eltorhet. Nekunk bejott a piskotatekercs is , sot, meg volt hogy palacsintat is vittunk, azt imadtak :D
2013. okt. 12. 14:28
 3/8 A kérdező kommentje:
Mindenfele magmentest kell csinaljak az oviban van magokra allergias kisgyerek. Emberke figurat gondoltam, es feherrel rajzolnek ra csontvazat.
2013. okt. 12. 14:28
 4/8 A kérdező kommentje:
Gondoltam cupcake-re is...de minden ameriaki gyerek szulinapjan az van. A fiam hozza sem nyul...azonkivul goodiebag-et kell adjak a gyerekeknek es most az ovono kozolte, hogy miutan Halloween lesz, osszeengedig az osszes gyereket ugy kb huszonvalamennyit...azt nem lehet anyagilag birni. Azert gondoltam, hogy csinalnek valamilyen rajzolhato sutit...
2013. okt. 12. 14:33
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha, hogy Amerika :D oda tényleg nem jo ötlet a muffin meg a cupcakes. Mi van a cakepoppal? Azt konkrétan bármiből lehet. Kokuszgolyo, nuttellás gombóc, stb. Nem is drága. Goodiebag nálunk is szokás, mi most muanyagpoharakat fogunk megtölteni pille cukorral, a tetejére pedig félig bevont almát teszünk - almát félig be martod csokiba, aztán tortadara, bele egy hurkapalca, mintha nyalóka lenne. Ilyesmi: [link]
2013. okt. 12. 16:14
 6/8 anonim ***** válasza:

Én nem linzerből, hanem mézeskalács tésztából csinálnám. nem nehezebb, mint a linzer, formatartó, és cukormázzal vagy írókával úgy díszíted, ahogy akarod.a mézestészta meg úgyis bebarnul sütés közben,. sőt vigyazni is kell, nehogy túlkapja.

Jó előre el is készítheted, mert nagyon sokáig eláll.

lehet a linzerbe kakaót tenni, de annyival kevesebb legyen a liszt.

ha magyarosat akarsz, lehet huszáros formát és egyéb más magyaros motívumokat szaggatni, rajzolni cukormázzal.

gondolom szaggatóforma nincs "magyaros" jellegű, de kemény kartonból bármilyen sablont készíthetsz.mesekönyvből sütőpapírral átmásolod pl, utána kivágva már egy keményebb sablont készíthetsz. hegyes késsel a tésztán is körbe tudod vágni.

én minden karácsonykor saját tervezésű mézeseket sütök :)

2013. okt. 12. 18:26
 7/8 A kérdező kommentje:

Wow fantasztikusak vagytok!!!!

Az ovi mogyoro mentes...szoval a csokival is csinjan kell banni mert abban szarmazekok vannak. Mar belenyugodtam, hogy csinalok cupcake-et es minden gyereknek kakaos sugar cookie-bol valamit. Igen, en is gondoltam a cake pop-ra. De azt egy masodperc es felfaljak! Ev eleje ota egyetlen szulinap volt eddig az oviban. Anyuka termeszetesen cupcake-et hozott es chipset. Nem viccelek pillanatok alatt eltuntek a sutik!!!! - csak az en fiam ult felette, hogy o ezt meg nem eszi...

Micsoda jo otlet a kartonbol kivagott forma!!!!!!!!! Soha eletemben nem gondoltam volna, hogy igy is lehet!

2013. okt. 13. 03:09
 8/8 A kérdező kommentje:
Oh!!! Mar tudom es a kartonbol kivagott forma adta az otletet. Megcsinalom az afonyas cupcake-et vanilia kremmel a tetejen es vagok ki Thomas format kartonbol es megszorom kakaoval a tetejet. Akkor igazi szulinapi is lesz...Kisfiam imadja a vonatokat. Nem akarok etelfesteket hasznalni, nem gondolom, hogy az jo eppen eleg vackot meg feg meg enni mire felno...
2013. okt. 13. 03:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!