Linzert teszta mennyire tartja meg a formajat, ha gingerbread man figurat szeretnek?
lehet kakót,a formáját iletőleg pedig sok minden befolyásolja,hogy meg is tartja a formáját.
Van kókuszos linzer,kakós,diós...szóval bármilyet lehet.
Én nem linzerből, hanem mézeskalács tésztából csinálnám. nem nehezebb, mint a linzer, formatartó, és cukormázzal vagy írókával úgy díszíted, ahogy akarod.a mézestészta meg úgyis bebarnul sütés közben,. sőt vigyazni is kell, nehogy túlkapja.
Jó előre el is készítheted, mert nagyon sokáig eláll.
lehet a linzerbe kakaót tenni, de annyival kevesebb legyen a liszt.
ha magyarosat akarsz, lehet huszáros formát és egyéb más magyaros motívumokat szaggatni, rajzolni cukormázzal.
gondolom szaggatóforma nincs "magyaros" jellegű, de kemény kartonból bármilyen sablont készíthetsz.mesekönyvből sütőpapírral átmásolod pl, utána kivágva már egy keményebb sablont készíthetsz. hegyes késsel a tésztán is körbe tudod vágni.
én minden karácsonykor saját tervezésű mézeseket sütök :)
Wow fantasztikusak vagytok!!!!
Az ovi mogyoro mentes...szoval a csokival is csinjan kell banni mert abban szarmazekok vannak. Mar belenyugodtam, hogy csinalok cupcake-et es minden gyereknek kakaos sugar cookie-bol valamit. Igen, en is gondoltam a cake pop-ra. De azt egy masodperc es felfaljak! Ev eleje ota egyetlen szulinap volt eddig az oviban. Anyuka termeszetesen cupcake-et hozott es chipset. Nem viccelek pillanatok alatt eltuntek a sutik!!!! - csak az en fiam ult felette, hogy o ezt meg nem eszi...
Micsoda jo otlet a kartonbol kivagott forma!!!!!!!!! Soha eletemben nem gondoltam volna, hogy igy is lehet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!