Valami fokhagymásat szeretnék enni, de olyasmit ami nem annyira hizlal (mint pl. a bundás kenyér)?
Figyelt kérdés
2013. okt. 9. 17:08
1/7 anonim válasza:
Hát akkor csak piritós kenyér. Esetleg vékonyan vajjal kend meg. De bármihez ehetsz fokhagymát, amit esetleg ennél. Pl déli maradék sülthöz. Vagy egy jó rántottleves, jó sok fokhagymával berántva.
2/7 anonim válasza:
Valami könnyűt? Pl fokhagymas molylepke?
4/7 anonim válasza:
Natur joghurtba fokhagyma, só, esetleg kevés kapor ( én szeretem de ha utálod akkor ne) és csíkokra vágott uborka, sárgarépa, kaliforniai paprika...bűntudat nélkül mártogathatsz ;)
5/7 anonim válasza:
A bundáskenyér SEM hizlal, ha nem állandóan eszed.
Süss egy szelet tarját vagy oldalast, jó fokhagymásan.
6/7 anonim válasza:
Fokhagymakrémleves. Sovány tejjel készítsd, ha aggódsz a zsír miatt. 15 perc alatt kész.
7/7 anonim válasza:
A kremleves tenyleg finom illetve en nagyon szeretem a pritios toast kenyeret bedorzsolni fokhagymaval,megsozni es kesz! Nem a legkonnyebb de piritoban csinalom,nem hasznalok olajat, sem vajat utanna. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!