Bruschettát tervezek csinálni. Jó hozzá a szárított bazsalikom vagy mindenképpen friss kell?
Figyelt kérdés
2013. jún. 10. 23:07
1/3 ivilicious válasza:
szerintem a jó minőségű száraz is jó.
2/3 anonim válasza:
Jó a száraz, de abból többet kell használni jóval, mint a frissből. Egyébként ha teheted, vegyél egy bazsalikomnövényt, kb. 3-500 ft és boldogan elvan egy napos konyhaablakban. Én nagyon szeretem, isteni íze van frissen.
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm!
2013. jún. 11. 18:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!