Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Szárított élesztő helyett...

Szárított élesztő helyett rendes élesztő?

Figyelt kérdés

Szeretném megcsinálni ezt a receptet: [link]

A problémám, hogy csak hagyományos élesztőm van(szárítottat nem szeretnék venni). Megcsinálhatom-e ebből a nem szárított élesztőből a tésztát, és ha igen, akkor futtassam fel és mennyit tegyek bele, kell akkor kelesztenem többet a tésztát? Kell akkor valamit máshogy csinálnom mint ahogy a receptben írva van?



2013. máj. 27. 14:31
 1/2 anonim ***** válasza:

Persze hogy jó.

Meleg cukros tejben futtasd fel

2013. máj. 27. 14:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
Sokkal jobb, mint a porélesztő, én is mindig friss élesztőből csinálom, kis cukros langyos tejbe futtasd fel és úgy keverd el a liszttel és a többi hozzávalóval.
2013. máj. 27. 14:57
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!