Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Kenyérhez élesztőt hogyan...

Kenyérhez élesztőt hogyan lehetne itthon "szaporítani"? Ne mindig a bolti szárítottat kelljen venni?

Figyelt kérdés
2011. dec. 13. 13:48
 1/2 anonim ***** válasza:

Élesztőt szerintem sehogyan.

Ha kovászra gondolsz kenyérsütéshez, akkor így:


[link]

2011. dec. 13. 15:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:

Helyes, élesztőt sehogy, csak kovászt:

[link]

2011. dec. 13. 18:43
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!