Lehet sütéshez a normál élesztő helyett szárítottat használni? Kiflit, zsemlét szeretnék sütni!
Figyelt kérdés
2008. nov. 24. 14:28
1/6 anonim válasza:
Igen, lehet. Bar hallottam, hogy neha nem kel meg, de velem ilyen meg sosem fordult elo.
2/6 anonim válasza:
Simán lehet. Ha van kenyérsütőgéped pláne. Azzal jobb kidagasztani a tésztát. Ha nincs kérj egyett karácsonyra.
Bár nekem gép nélkül is bejött a szárított.
4/6 anonim válasza:
Mikor kenyeret sütök, arra nagyon jó a szárított élesztő, de minden másnál becsődölt nekem. Kenyéren kívül mindenhez normál élesztőt használok.
5/6 anonim válasza:
Én mindent szárított élesztővel készítek, sosem hagyott még cserben. Sőt, szerintem sokkal egyszerűbb belekeverni a lisztbe, mint a másikat tejjel felfuttatni.
Egyszer csődölt csak be a szárított, amikor betettem a mikróba... de akkor még kezdő voltam :-)
6/6 anonim válasza:
Most már csak szárítottat használok,viszont mindig felfuttatom tejben,mert előfordult,hogy nem volt jó,ilyenkor egyszerűbb az 1 deci tejet pótolni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!