Ha pár évtized múlva tényleg bogarakat kell ennünk, a húsleveshez a boltban szarvacska tészta helyett szárított kukacot fogunk kapni?
Szerinted lesz bolt? Optimista ember. Mondjuk én is az vagyok, bízom, hogy lesz villanyáram és Net :D Ha benzin nem is.
Ha komolyan kérdezed: nos, az emberek még a Peak Oilról is vitáznak, honnan gondolod, hogy bárkinek esélye van ilyen távoli ködös dolognak a megtippelésére? :D
Amúgy honnan jöttek ezek a bogarak, tudsz cikket linkelni vagy valami? Az oké, hogy a Föld ennyi embert is csak agyonvegyszerezéssel bír eltartani a jelenlegi módon, a vegyszerekhez pedig sok olaj kell, amiből egyre nagyobb hiány lesz... Innen indul a gondolatmeneted?
Csak egyik reggel felültem a buszra és hallottam a rádióban, hogy a készleteink kimerülőben vannak meg minden úgyhogy, ezt tartják a legjobb megoldásnak (fehérjeforrás meg minden) és amúgy is jó sok van belőlük (mármint bogár, féreg, ilyesmi..... )
Igazából csak elgondolkodtam, hogy a kukac meg a szarvacskatészta hasonlítanak is, szóval ha már nem lesz hús, majd másért fogják húslevesnek hívni, ennyi. :)
Hát ha tényleg lesz bolt. Ha mégsem, foghatunk bogarat magunknak. Az legalább nem fog elfutni! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!