A gombát meddig kell főzni?
Figyelt kérdés
Svéd gombasalátához lesz.2015. nov. 24. 10:34
1/4 anonim válasza:
Néhány perc párolás elég neki, csak addig, amíg "összeesik".
2/4 anonim válasza:
A gombát nem kell agyonfőzni, mi nagyon szeretjük pl. a grillezett gombát, serpenyőben, kerti grillen, és épp csak megfuttatom, kicsit megpirítom míg össze szottyad.
3/4 anonim válasza:
A svéd gombához ne főzd a gombát csak olajon párold meg egy kicsit!
4/4 anonim válasza:
A svéd gombához olajon (ehhez nem jó a zsír, mert a hideg salátán fagyos lenne )rövid ideig párolni babérlevéllel, 1-2 citromkarikával. Ha átvette ezek ízét, mehet bele a paradicsompüré is.A lényeg, hogy a gomba ne főjön szét, harapnivalóan rusztikus maradjon. persze erről a beletett citromkarika, és maga a paradicsom is közreműködik.
Persze a babért és citromot el kell távolítani tálalás előtt.tipp: naranccsal is nagyon különleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!