Meddig kell a vargánya gombát főzni, hogy igazán puha legyen?
Figyelt kérdés
2010. jan. 16. 18:41
1/1 igabcsy válasza:
Ahány ház annyi szokás.....
Az én véleményem, hogy a gombát vétek puhulásig főzni, hiszen a hosszú hőkezelés hatására nem csak a víztartalma, de értékes tápanyagai is távoznak.
Mellesleg én úgy szeretem ha kissé roppanós és nem "töttyedt".
Én a vargányát 10-15 percig szoktam főzni.
A termesztett sampion gombát még rövidebb ideig.
De ez tényleg ízlés és szokás kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!