Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy lehet igazán fincsi...

Hogy lehet igazán fincsi paprikás krumplit csinálni? Mi a titka?

Figyelt kérdés
2008. szept. 15. 18:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy sok sok hagymát pirítasz alá, 1 kg krumplihoz kell két, két és fél fej hagyma. Ez szét fog főni, és ez adja az isteni finom sűrű szaftját. Na meg a jó minőségű szárazkolbász, aki szereti , és ahol szokás, de anélkül is isteni finom, a fenti technikával.
2008. szept. 15. 18:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/11 anonim ***** válasza:
94%
A sok hagyma mellé, én még azt tanácsolom, hogy ha csinálod az alapot, akkor a hagymát megdinszteled, beleteszed a pirospaprikát, felöntöd vízzel, a levet főzd el.Majd a felöntést, és a teljes lefőzést csináld meg kétszer-háromszor.Ekkor lesz igazán sűrű és finom.
2008. szept. 15. 20:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/11 anonim ***** válasza:
31%

Ember,HA használtad volna a "keress" funkciót már rég okosabb lennél!


[link]

2008. szept. 15. 21:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
:D a linken én vagyok az első hozzászóló. :D olvasom, ááá mondom én is így csinálom. Aztán rájöttem hogy azt én írtam. :D :D vicces.
2008. szept. 15. 22:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
A hagyma mellé jó sok paprika,paradicsom,kétféle kolbász amelyből az egyik száraz legyen és savanyúság.Nekem ez a paprikáskrumpli az igazi.
2008. szept. 16. 07:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! A linket küldőnek: nem én pontoztalak le, viszont láttam már ezt a kérdést, de arra nem volt ennyi válasz, ezért küldtem be én is. :)
2008. szept. 16. 09:35
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Én is két-, vagy többféle kolbászból csinálom, virsli is mehet bele, és ha van lehetőséged bográcsban megcsinálni......NNa az az igazi:))
2008. szept. 16. 13:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon jó recepteket kaptál!Én még kiegészíteném.Nagyon finom,ha csipetkét is teszel bele!Vagy galuskát.
2008. szept. 18. 09:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! :)
2008. szept. 18. 11:09
 10/11 anonim ***** válasza:
83%
Én teszek bele kolozsvári szalonnát, annak zsírján dinsztelem a sok-sok hagymát. Lecsó kolbászt teszek bele, de nem karikázva, hanem darabokra vágva, és amikor kész kész teszek bele főtt tojásokat.
2008. szept. 18. 19:11
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!