Anyám ma paprikás csirkét akar csinálni. :S Tudom, hogy nem valami fogyós kaja. :S Kb mennyi kalória van benne a legrosszabb esetben is (1 adagban) Tudni szeretném, hogy ettől visszahízhatok bármit is? (Többi lent)
Reggeli: 5db korpovit keksz és egy natúr joghurt (166kcal)
Ebéd: Akkor a paprikáscsirke
Vacsora: Egy alma
Ez kb hány kalória?
Komolyan:S?
És az nagyon sok?
Mennyit fogok hízni:S?
anyád valagát első,
kérdező ez koplalás, a paprikás csirke + nokedli egy adag kb 600-700 kcal
a reggelid kevés volt, a vacsorád meg nagy szar, az almát edd uzsonnára és vacsira egyél nyugodtan paprikás csirkét
salátával
kcal.hu amúgy....
[link] itt meg nyugodtan számold ki, mennyi kalóriára lenne szükséged valójában
és egyél több gyümölcsöt és zöldséget + legalább fél órát tornázz min. kétnaponta
Egeszsegesen egyel!
A mikor fogyni szeretnel, akkor a reggeli elso italod legyen vagy zoldsegle, vagy gyogytea, ami atmossa a szervezetedet!
Ezutan 1 feloraval mar ehetsz valamit, es ebedig semmit.
Ebed elott feloraval igyal meg 1 pohar zoldseglevet, es nyugodtan meglehet enni a Mamad ebedjet!
Mindig legyen otthon haztartasi kekszed, es gyumolcs, s amikor ehes vagy, akkor az uzsonnara ezeket fogyaszthatod.
A keksz nagyon finom teaval, vagy tejjel, s nem hizlalo!
Delutan menjel futni, vagy setalni, de iktass be, valamifele mozgasformat.
Este vacsorazzal nyugodtan, de ne felejd el, hogy masnap reggel ehgyomorra a zoldsegle, vagy a teat fogyasztod!
Csá. Na bekapcoslódom én is a vitában. Utolsó, te egy akkora gyökér vagy. Szerinted 1 kg zsírt meg fog enni egy adag kajában? Szerintem 20-30 dkg egy egész lábasban...
Ez a kaja kb 800 kcal, az én egy adagom vagy 1200. Nem fogsz tőle hízni kérdező. Ez a hülye meg csak szívat téged...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!