Ha a reggeli kávém mellé ettem 2 kiflit, de a nap további részében csak gyümölcsöt eszem majd, visszahízhatok?
ez koplalás, semmi értelme nincs...kezdj inkább sportolni valamit
amúgy korod/nemed/magasságod/tömeged?
Jajj, ez már baromira fárasztó
Ne egyél reggelire kiflit a kávéd mellé, ha félsz , hogy visszahizol
Különben ennyire azért nem kéne parázni, azért eszel, hogy éljél és nem azért élsz, hogy diétázz
Különben pedig nem, 2 kiflitől nem hizol vissza, de eléggé gáz az életstilusod, ha ilyen problémád van
mi ez a marhaság, hogy étolajban nem süthetsz húst csak olívaolajban???? én spec. ramában szoktam sütni, de ha már ilyen veszettül zsiradékellenes vagy, akkor párold meg a húst és edd úgy, vagy süsd a sütőben....
vagy ne egyél semmit és koplalj továbbra is...nem mellesleg, ha felemelnéd a fenekedet és sportolnál valamit, akkor nem kéne egy rohadt kávé és két nyamvadt kifli miatt aggódjál
Az olivalolajban is pont annyi "zsír" van, mint az étolajban. (Semennyi zsír nincs benne, de értem, mire gondolsz.) A különbség, hogy az olvia egészségesebb, de kalóriára ugyanannyi, semmi nem történik, ha ez egyszer azt használod.
Ennél rosszabb a 2 kifli és a 4 kanál nádcukor. Főleg ez utóbbi.
Ha koplalsz, azzal megkoronázod az egészet.
A kérdésedre a válasz, nem, ettől nem hízol vissza, ha nem csinálod minden nap.
Ja, és az alma nem savasít sem éhgyomorra sem egyébként. Honnan vesztek ilyen baromságokat? Csak egyetlen orvost kéne megkérdezni, megmondaná, hogy a szervezet meghatározott ph értékű. Nem a savasságtól leszel beteg, hanem a betegségtől savas. Le lehet ellnőrizni, csak el kéne cammogni a boltba lakmuszpapírt venni!!!
Más dolog, ha valakinek sok a sava (ezt okozhatja alma vagy más), de ennek nincs köze a szervezet ph értékéhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!