Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Tórökmogyorót pirítás után le...

Tórökmogyorót pirítás után le lehet fagyasztani?

Figyelt kérdés
Ma szedtünk elég sokat és nutellát szeretnék belőle csinálni. Mivel a házi nutella max csak pár hétig áll el, ezért nem csinálom meg egyszerre, hanem pirítás után, még darálás előtt lefagyasztanám. Nem veszít a minőségéből?

2015. okt. 4. 18:28
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan fagyaszd, minden olajos magot lehet (sőt, az avasodás megelőzése végett érdemes is) fagyasztóban tárolni.
2015. okt. 4. 18:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! És az nem gond, ha esetleg ledarálva, műanyag tálban fagyasztom? Tehát már a krémet :)
2015. okt. 4. 19:45
 3/4 anonim ***** válasza:
Darálva sem lesz baja; szerintem pépesítve sem (nem próbáltam), legfeljebb betonná fagy, de majd kiolvad.
2015. okt. 4. 22:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
Én is szoktam pirítás (de inkább szárítás ) után darálva eltenni mogyorót (diót is ) Semmi baja nem lesz, össze sem áll a fagyóban. Én azért hagyni szoktam 1-2 órát szobahőre melegedni, de én sütikhez használom, és azokhoz nem akarom jéghidegen hozzátenni.PL mogyorós/diós kifli
2015. okt. 5. 09:24
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!