A rizst meg kell mosni pirítás előtt?
Figyelt kérdés
2014. okt. 18. 22:42
2/23 anonim válasza:
mi meg szoktuk mosni, és egy tiszta konyharuhán megszárítjuk pirítás előtt. Egyébként nem árt, sok piszkon kereszülmegy, amíg a konyhánkba kerül!
3/23 anonim válasza:
szokas kerdese, en nem szoktam.
5/23 tetro válasza:
Ha jó riszt veszel azt nem kell mosni, de pirítani sem...
6/23 anonim válasza:
Se mosni,se pirítani nem szoktam.Nővérem mossa is és pirítja is,egyforma a végeredmény.
7/23 anonim válasza:
Mosni, Pirítani?!
Másként ismerem ezeket a konyha müveleteket. A bolti kilós csomagolások már olyan tiszták, hogy azon nincs mit mosni.Viszont az 50kg-os zsákbol meritettet igen.
A pirítást pedig fött rizsböl végezem, mert abbol lessz a pitítot rizs különbözö hozávalókbol. Pl. Csibemelles pirítot rizs.
Igy én sem ismerek fözés elõtti pirítást.
8/23 anonim válasza:
Nem, mert a víz miatt fröcsögni fog az olaj. Egyébként én általában párolt rizsként vagy rizottóként ha csinálom akkor sem mosom meg. Nagyon értékes a rizsből kiázó keményítő.
9/23 anonim válasza:
Én megmosom, főleg a barna rizst, elég koszos víz jön le róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!