Mit rontok el zsemlemorzsa pirítás közben? Sosem puhul meg.
Figyelt kérdés
2013. máj. 16. 21:38
1/8 anonim válasza:
Miért kellene megpuhulnia? A gombócra nem kell puhának lennie.
2/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom, akárhányszor csináltam mindig olyan kemény volt, hogy az már furcsa volt. Abból gondoltam, hogy nem olyannak kéne lennie.
2013. máj. 16. 21:44
3/8 anonim válasza:
Talán nem elég a zsír,amiben pirítod?
4/8 anonim válasza:
Lehet rossz minőségű a morzsa. Ha nem eszitek meg zsemlét, tedd ki száradni és reszeld le :)
6/8 anonim válasza:
Biztosan bolti morzsa, én kiflit szoktam kiszárítani és lereszelni, ezt vajon megpirítom és nagyon finom lesz.
7/8 anonim válasza:
Akkor tud kőkeményre sülni, ha sok zsiradékot teszel alá. Csak egy kevés kell, hogy tényleg piruljon, ne süljön.
8/8 anonim válasza:
Vagy a pirított búzadarát (grízt) keresed ízben, az puha, mert pirítás után fel kell önteni vízzel, amennyit felszív. Én jobban is szeretem a zsemlemorzsánál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!