Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit rontok el zsemlemorzsa...

Mit rontok el zsemlemorzsa pirítás közben? Sosem puhul meg.

Figyelt kérdés
2013. máj. 16. 21:38
 1/8 anonim ***** válasza:
Miért kellene megpuhulnia? A gombócra nem kell puhának lennie.
2013. máj. 16. 21:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom, akárhányszor csináltam mindig olyan kemény volt, hogy az már furcsa volt. Abból gondoltam, hogy nem olyannak kéne lennie.
2013. máj. 16. 21:44
 3/8 anonim ***** válasza:
Talán nem elég a zsír,amiben pirítod?
2013. máj. 16. 21:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/8 anonim ***** válasza:
Lehet rossz minőségű a morzsa. Ha nem eszitek meg zsemlét, tedd ki száradni és reszeld le :)
2013. máj. 16. 22:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/8 anonim ***** válasza:
nagyon megpirítod azért kemény
2013. máj. 16. 22:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/8 anonim ***** válasza:
Biztosan bolti morzsa, én kiflit szoktam kiszárítani és lereszelni, ezt vajon megpirítom és nagyon finom lesz.
2013. máj. 17. 06:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/8 anonim ***** válasza:
Akkor tud kőkeményre sülni, ha sok zsiradékot teszel alá. Csak egy kevés kell, hogy tényleg piruljon, ne süljön.
2013. máj. 17. 10:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/8 anonim ***** válasza:
Vagy a pirított búzadarát (grízt) keresed ízben, az puha, mert pirítás után fel kell önteni vízzel, amennyit felszív. Én jobban is szeretem a zsemlemorzsánál.
2013. máj. 18. 22:05
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!