Milyen lesz a csirkemell (előre bepácolt), ha tojásba forgatom, majd lisztbe és így sütöm ki? Zsemlemorzsa kimaradna
Figyelt kérdés
2012. nov. 8. 08:43
1/7 anonim válasza:
párizsia finom. Csak elöször a lisztbe aztán a tojásba forgasd..
2/7 anonim válasza:
A liszt megégne, s keserű lenne. Ahogy az előző írta: először liszt, aztán tojás, de én a tojásba belehintenék egy kis lisztet, hogy a bunda tartósabb, szilárdabb legyen.
3/7 anonim válasza:
Pácolt csirkemellet én nem sütnék párizsiasan, bár kérdés, milyen pácban van...
Inkább csak natúr, lisztben..., vagy ha csontos, akkor egészben, anélkül, hogy bármibe beleforgatnám.
4/7 A kérdező kommentje:
köszi :) bocsi amúgy, egyáltalán nem értek a főzéshez :D
és ha úgy csinálom, hogy liszt, tojás, aztán olaj, akkor fini lesz?
2012. nov. 8. 09:46
5/7 anonim válasza:
úgy is finom lesz, ha a tojásba is keversz lisztet, kis tejet, hogy jó sűrű palacsintatészta szerű legyen. először lisztbe forgatod a húst, majd ebbe a sűrű masszába, és mehet a forró olajba. ha megkapta az alsó felét, már fordítsd is meg, és kicsit mérsékeld a lángot alatta. aztán, ha egyenletes szép aranybarna mindkét fele, tedd papírtörlőre, hogy felszívja a felesleges olajat.
6/7 A kérdező kommentje:
hú, ez nagyon jól hangzik, köszi! :) így fogom megcsinálniii
2012. nov. 8. 10:06
7/7 anonim válasza:
lisz-tojás-liszt és nem ég meg a liszt, hanem finom puha bunda lesz belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!