Rántott hust akarok csinálni de ninc tojásom a panirhoz anélkül hogy lehetne bepanirozni? Csak liszt meg zsemlemorzsa?
Figyelt kérdés
2012. okt. 29. 08:38
2/6 anonim válasza:
tojás helyett tejbe ,vagy joghurtba mártsd ahúst..
3/6 anonim válasza:
Igen, akkor is ad egy bundát, ha liszt, tej, zsemlemorzsa amibe mártod. Max. azt nem rántott húsnak, hanem bundás húsnak nevezzük. Attól még lehet finom, különösen, ha valami fűszerfélét is kavarsz bele.
4/6 anonim válasza:
Nem az igazi, de egyszer ki lehet próbálni. egy tojás kiváltható (de általában csak pótlásra ) egy jó kanál tejföl, és egy ek. olaj keverékével.panírnál lehet higítani egy kis tejjel.még jobb, ha dupla prézlibe kerül
a hús. tehát nem liszt, hanem prézli, tejfölmassza,és megint prézli.jó rocogós bundája lesz.
6/6 anonim válasza:
Lisztet keverj össze tejjel vagy vízzel, amíg tojás sűrűségű nem lesz. Egy kis kurkumát is tehetsz bele, ha sárgán szeretnéd.
A tojás szerepe tulajdonképpen csak a zsemlemorzsa megtartása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!