Zsemlemorzsa helyett lehet búzadarában megforgatni a szilvás gombócot? Hogyan kell elkészíteni?
Figyelt kérdés
Mármint a búzadarát el lehet készíteni hasonlóképpen a zsemlemorzsához?2013. ápr. 18. 19:17
1/8 anonim válasza:
Kicsit oda kell pirítani és akkor jó lesz!
2/8 anonim válasza:
Csak akkor, ha a darát elösztör megpiritod és kevés vizzel megpárolod, ahogy a grizes tésztához is szokás. De szerintem igy nem igazán finom.
3/8 anonim válasza:
Szerintem az nem olyan. Ha van otthon kenyered, szárítsd ki sütőben, daráld le, és máris lesz zsemlemorzsád!
De ne rontsd el a szilvás gombócot darával!
4/8 anonim válasza:
Én is egyszer próbáltam , nem ízlett senkinek:)
5/8 anonim válasza:
Nem éppem jó! A búzadara megpirításkor még nyers lesz!Vízzel fel kell önteni és bepárolni.De a prézli fínomabb nem véletlen azt teszik rá
6/8 anonim válasza:
ha van mákod, akkor abba is teheted
én a prézli helyett jobban szeretem a darált mákot.
7/8 lencsefőzelék válasza:
Anyám és nagyanyám is mákkal csinálja, úgy sokkal finomabb!
8/8 anonim válasza:
Gondolom, azért kérdezi az illető, mert épp otthon nincs zsemlemorzsája, csak búzadara. Tehát felesleges azt írni, hogy inkább zsemlemorzsát rakjon bele, vagy mákot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!