Miért kell a rakott karfiolnál a tepsi kikenéséhez zsemlemorzsa?
Figyelt kérdés
2013. jan. 5. 15:45
1/8 anonim válasza:
Nem kell hozza, legalabbis en sosem hasznaltam. Vajjal kikenem jo vastagon, hogy kicsit oda tudjon egni -merthogy en ugy imadom- es kesz.
2/8 anonim válasza:
Bele sem teszek zsemlemorzsát. Vékonyan kikenem zsírral, a tetejére házi tejfölt teszek (vagy főzőtejszínt)
3/8 anonim válasza:
Én soha nem teszek bele sem zsemlemorzsát, sem nem kenem ki semmiféle zsiradékkal vastagon a tepsit (csak egész vékonyan ecsettel kikenem) és nem lesz semmi baja sem.
4/8 anonim válasza:
Engem is érdekel a válasz, ami még nem hangzott el...
5/8 Ricsi1984 válasza:
Felszívja a zsírt, és finom ropogós lesz az alja.
Amúgy a rakott krumpli alá is kell.
6/8 anonim válasza:
Én megpárolom egy kicsit sütés előtt a karfiolt, így óhatatlanul is van egy kis nedve, még alaposan lecsepegtetve is. én is megszórom zsírozott tepsit egy kis teaszűrőn átszitált zsemlemorzsával és úgy teszem be a karfiolt. valóban felszívja a sütés során kiengedett levet, és az alja is ropogós piros lesz.
Sőt anyukám a rakott dolgoknál a tejföl tetejére is szitál prézlit, és mesés szép, és finom felszíne lesz, ezért én is így készítem.
7/8 anonim válasza:
Nem kell, de kikenheted vele, ha neked úgy jobban ízlik.
Én nem szoktam vele kikenni.
8/8 doboszoli válasza:
Tudom, hogy előbb-utóbb hírbe hoznak,(nem a magam jó hírét féltem..D), de a hatos válaszoló leírta helyettem a véleményemet az ügyről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!