Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Garnélarák recept sütés/pirítá...

Garnélarák recept sütés/pirítás nélkül (többi lent)?

Figyelt kérdés
Egy-két éve Horvátországban ettem koktélgarnélát, kis műanyagdobozkában volt valami sós lébe pácolva, gondolom főzve. nagyon ízlett, ezért a minap vettem egy nagy csomag fagyasztott garnélát, de nem találok olyan receptet, amivel hasonlót készíthetnék. Valaki ismer ilyesmit? Esetleg valami ötlet, hogyan próbálkozzak recept nélkül?
2015. aug. 24. 11:02
 1/3 A kérdező kommentje:

Végül hosszas böngészés után innen-onnan összeszedtem, mivel szokták enni, és ebből kísérleteztem ki.

Pici vizet tettem az edénybe, hogy 3/4ig ellepje a garnélákat. Kellő mennyiségű sóval, darált fokhagymával, citromlével ízesítettem, fűszereket nem mertem belerakni. Baguettet ettünk mellé, nagyon ízlett mindenkinek :)

2015. aug. 29. 16:41
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Mi úgy szoktuk elkészíteni h mustár,citrom,majonéz és só és

bors keverékébe forgatjuk.

2015. szept. 7. 16:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:
Hmm, jól hangzik. Legközelebb kipróbálom.
2015. nov. 5. 18:22

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!