Nehéz spagettit készíteni? Holnap meg szeretném próbálni, szoktam főzni, de ezt még eddig nem csináltam.19/l
Ha én, az anti-tésztás nem rontottam még el, szerintem Te sem fogod.
A dolog nyitja:
Fogsz egy nagyobb fazekat (lehetőleg magasabbat), megtöltöd annyi vízzel, hogy forrni azért még tudjon a nélkül, hogy kifusson.
Felforralod magában, teszel bele sót rendesen, és ha így is forr, mehet bele a tészta.
Javaslom, hogy azért törd el félbe a szálakat.
Miután belekerült mind, keversz rajta egyet, hogy ne tapadjon le, majd hagyod főni.
Tésztától függően pár pec után jó, ezt kóstolással tudod ellenőrizni.
Ha megfőtt, öntsd le róla a vizet, nehogy megszívja magát. Én utána még szoktam rá engedni hideg vizet, és leöntöm egyből utána, hogy ne tapadjon.
Lehetőleg frissen tálald.
Ne félj tőle, nem bonyolult. Az én leírásom is azért hosszú csak mert apróságokat is írtam bele.
Nem nehéz.
Liszt, tojás, só, meg egy jó tésztanyújtógép kell hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!