Otleteket szeretnek mexikoi zoldsegkeverekkel. Valami fincsi recepteket. A parom nem szeretti a rizset, sajnos ezzel nem tom kesziteni. Csinaltam lerbe penne tesztaval es sajtos szoszal, nem jot be neki igy se. Otletek?
A megpárolt zöldség kevéreket ,hagyom kihülni:
A húst (bármilyen lehet amit szeretek ) kiklofolom szép nagyra sózom ,borsozom. A zöldségkeveréket összekeverem reszelt füstölt sajtal.
A hús szeltekre rakom ,és feltekerem:
Vagy kirántom bő forró oljaban vagy baconbe tekerem és sütöben megsütöm.
Ne szójával, csirkemájjal csináld!
Oltári finom, valamelyik nap találtam a receptet, ma megcsináltam, nekem ízlett!
Amikor már a zöldségkeverék majdnem teljesen puha, akkor rakd bele a májat, és azzal együtt a cikkekre vágott paradicsomot is hozzárakhatod.
Írja, hogy ha nincs paradicsom, akkor valami konzerv paradicsom-mártás, vagy kevés ivólé, stb. stb. is jó.
A megfőzött, leszűrt zöldségkeveréket felvert tojás és liszt keverékével leöntve sütőben megsütöm. Lehet bele tenni egy kis tejfölt vagy reszelt sajtot is. ilyesmi :
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!