Legjobb fatörzs tora recept? Szeretnék fatörzs tortát készíteni, de annyi különféle receptet találtam, hogy nem tudom eldönteni, melyikkel próbálkozzak. (Sosem csináltam még, nem vagyok sajnos egy nagy cukrászmester. )
Csokisat szeretnék, és mindenképpen tennék bele kis reszelt narancshéjat is, meg esetleg rumaromát.
Magára a piskótára is nagyon eltérő hozzávalókat meg instrukciókat találtam, meg a krémre is. :s
Ezt néztem én is, jónak tűnik!
A piskótalapot hogyan készíted?
Ugyanúgy mint a tortához.
Én 6 tojást külön ütök le, sárgáját 3-4 kanál cukorral kikeverem, a fehérjét kemény habbá verem
egy tálba 6 kanál lisztet rakok, keverem fél csomag sütőporral és hozzáadom a sárgáját, majd a kemény habot beleforgatom
Láttam olyan receptet, miszerint sütőpor nem kell bele.
Gondolom azért, hogy vékony és feltekerhető legyen a tészta.
Ha teszünk bele, nem dagad meg nagyon?
Bocsi, ha buta a kérdés, tényleg nem vagyok jártas ezekben a dolgokban, most tanulom... :)
nem muszáj rakni bele
fél csomag sütőpor amúgy sem emeli meg nagyon, mikor kiveszed a sütőből úgy is visszasüllyed
te döntöd el raksz-e bele
Ok, köszönöm. :)
Nagyon kíváncsi vagyok, milyen lesz...
Nem késtél el, szerdán fogom csinálni. :) Köszönöm!
Minden tipp és tanács érdekel!
Hú, jól hangzik!
Ha menni fog ez az "alap"variáció, akkor mindenképpen kipróbálom utána azt is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!