Ma vettem a Tescoban csirkemellet, és pirítás közben nagyon durván hal szaga volt. Később a szag elmúlt, de megkóstoltam, és az íze is enyhén halszerű. Miért?
Figyelt kérdés
2015. szept. 28. 12:46
1/8 anonim válasza:
-lehet ,hogy hallisztes volt a táp ,amin felnőtt....
2/8 anonim válasza:
Mi van mostanában a kajákkal? Én meg tonhalkonzervet vettem, azt a bizonyos méregdrágát és olyan májíze volt, hogy nem bírtam legyűrni (nem szeretem a májat).
3/8 anonim válasza:
Vagy csak szállításnál , tárolásnál össze vannak rakva. Átveszi egyik a másiknak a szagát. Nekem van olyan hogy mosószer íze van sok mindennek.
4/8 acelsziv válasza:
a hallisztes táplálás nem lehetetlen. De inkább ne vegyél húst tacskóból ha egy mód van rá. Egyáltalán nem jó a minősége.
5/8 anonim válasza:
Tápszereket esznek ezek a csirkék, nem kukoricát, mint régen, attól ilyen halszagú, halízű. Némelyik csirkén nagoyn érződik, ezért én már nem is veszek mást, mint háztáji csirkét.
6/8 anonim válasza:
A halliszt már évtizedek óta állati takarmányok összetevője.Sajnos most is vannak nagyüzemi termelők, akik még használják.
Egyetlen módszer a kikerülésére, ha megbízható helyen veszünk háztáji csirkét.
7/8 mustafa33 válasza:
Lengyel halászlé: - vegyél egy nagyobb csirkét.... ☺
8/8 anonim válasza:
Egy élmény volt elolvasni a kommenteket, különösen az utolsót! Köszönöm nektek! Már megérte ma belépnem a gyakorira :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!