SOS! Megsüthetem 2 nap múlva még a hűtőben tárolt de előre bepanírozott rántott húst?
Figyelt kérdés
A helyzet a következő. pepaníroztam a húst, tegnap előtt, reggel, hogy majd kisütöm este, de nem értem haza, tegnap pedig egész nap dolgoztam. Ma még kisüthetem, vagy lesz valami bajunk tőle?2015. jún. 18. 10:41
11/13 anonim válasza:
9: én nem ajánlgatom :) én is azt írtam, hogy dobja ki a húst.
Viszont a tiramisunál nincs igazad, hogy néhány órát lehet csak tárolni. Eleve csak a készítés utáni napon lehet fogyasztani.
12/13 anonim válasza:
#6-osnak komoly problémái lehetnek, hogy egy tojáskérdésből ilyen ingerült feszkót csinál. nem a tojással van a gond, két napig eláll hűtőben. ha a hús már régebb óta ott van, annak lehet problémája.
13/13 anonim válasza:
Nyugi nem lesz bajod. Akkor lenne gond, ha szalmonellás lett volna a tojás. A husi a kérdéses szerintem. Azt nem írtad le, hogy mennyi ideig állt ott.
Pl. sok macaron receptnél van, hogy a tojás fehérjét napokig szobahőmérsékleten (nem is hűtőben ráadásul) kell pihentetni. És annak sem lesz baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!