Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Nem baj az, ha a bepanírozott...

Nem baj az, ha a bepanírozott husikat csak kb.5 órával később sütöm ki?

Figyelt kérdés
2015. jún. 13. 11:06
 1/9 anonim ***** válasza:
44%
Ha közben beteszed a hűtőbe, akkor nem. Csak ne fektesd egymásra, hanem inkább egymás mellé.
2015. jún. 13. 11:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/9 anonim ***** válasza:
60%

Végül is kisütheted akkor is, de kérdés, hol tárolod addig. Ilyen melegben nyilván nem konyhahőmérsékleten. Viszont a hűtőből kivéve az élvezeti értéke nem lesz az igazi.

De a panírozás olyan kis ideig tart, nem érdemes frissen?

2015. jún. 13. 11:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/9 anonim ***** válasza:
56%

Nem, csak tartsd addig is jól hűtő hűtőben.

Lehet, hogy a panír egy kicsit átnedvesedik, ezért érdemes újra prézlibe megforgatni közvetlen sütés előtt.

2015. jún. 13. 12:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/9 anonim ***** válasza:
38%
A panírozás legfeljebb 10 perc. Bármilyen előre panírozott cucc rossz.
2015. jún. 14. 07:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Látom szépen lehúztatok, amiért azt mertem javasolni a kérdezőnek, hogy hűtőben , nem egymásra fektetve elteheti.

Meg aztán egyesek szerint semmi perc a panírozás.

1.- nem tudjuk, a kérdező milyen mennyiséget szeretne előre bepanírozni - lehet, vendégeket vár, s akár 2 kilóról is szó van

2. -akik szerint nem lehet eltenni órákra, azok nyilván nem hallottak még arról, hogy akár lefagyasztani is le lehet - megfelelő módon - a panírozott húst.

3. - ha semmi perc a panírozás, akkor megkérlek Titeket, hogy gyertek el hozzám 1 kg húst, 1 kg cukkinit és fél kg gombát mondjuk 10 perc alatt bepanírozni (persze nem állhat, mert akkor átázik :D)


Kérdezőnek: azt azért valóban nem írtam, hogy 5 óra állás után előfordulhat, hogy még egy kicsit meg kell forgatni zsemlemorzsában.

2015. jún. 14. 08:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/9 anonim ***** válasza:
52%
Mindent lehet, mélyhűteni is lehet, csak éppen "junk food" (ócska kaja) lesz belőle.
2015. jún. 14. 08:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/9 anonim ***** válasza:
71%

Én egy újra prézlibe forgatást írtam, mert akarva, akaratlanul is a panír átnedvesedik egy kicsit. az újra prézlizés, ezt megoldja, de látom nagyon sok itt az észlény, aki csak lepontozni tud, és lövése sincs a gyakorlatról.

Engem nullára ítéltek :D

Ilyenkor szoktam magamban gondolni, hogy, akik lepontozzák mások praktikus, tapasztalt tanácsát, álljanak sorba az ingyenkonyhán, mert megérdemlik...

2015. jún. 14. 12:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

3-as, 7-es, azért én rádnyomtam, hogy ne legyél 0-án :-) (1-es,5-ös vagyok)

Amúgy teljesen egyetértek, úgy látszik, a sütés főzés is olyan, mint a foci :D és :-( - mindenki mindent jobban tud a másiknál, ami önmagában nem lenne baj, de miért kell a másikat emiatt ledöngölni, azt már nem értem... :-(

2015. jún. 14. 12:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/9 anonim ***** válasza:

Köszi aranyos vagy, de lassan már az ember immunissá válik, az ilyen "szakértő", jóindulatú emberkékkel szembe.

Az én úgy gondolom, mindenki úgy van vele, hogy, ha tud a kérdésre a saját tapasztalataiból ötletet adni, addig teszi, aztán majd az ítészek döntenek :D

2015. jún. 14. 16:18
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!