Hogy oldjam meg hogy holnapig ne vizesedjen be a hűtőbe a bepanirozott hús? Mibe csomagoljam?
Figyelt kérdés
Holnap vendéget várok és még mást is szeretnék csinálni a sült hús mellet arra gondoltam beteszem a hűtőbe és holnap csak rántani kell.2009. szept. 15. 14:52
1/6 anonim válasza:
Én úgy tudom, h nem lehet megelőzni:(
Pont emiatt vasárnap én is hajnalban paníroztam a husikát:(
Esetleg azt tudom elképzelni, h pl a Tupperware edények között van valami ilyen hiper-szuper dolog.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi!!!! Ha mondjuk aluoliába csomagolom az nem jó???
+
2009. szept. 15. 14:57
3/6 anonim válasza:
Szerintem nem nagyon lehet megelőzni, mivel a vizesedés belülről jön, húsból a só hatására, nem pedig a környezetből.
4/6 anonim válasza:
Ha papírba csomagolod, akkor nem vizesedik, viszont kiszárad. ha alufóliába akkor vizesedik. Választhatsz.
5/6 anonim válasza:
Paníroztam már be előző este a húst, fóliába csomagoltam. Másnap sütés elött ismét megforgattam zsemlemorzsában. Kicsit vastagabb lett a panir, de szerintem így még fincsibb is lett.
6/6 anonim válasza:
Első vagyok, az jutott még eszembe, h tedd be a fagyasztóba, a rántott sajtot mindig úgy szoktam csinálni.
Hogy ez miért nem jutott eszembe szombaton:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!