Nemzeti étel az angoloknál a sült (bepanírozott) mars-szelet?
Figyelt kérdés
Etetek már ilyet?Tényleg finom?2010. febr. 26. 22:11
1/16 A kérdező kommentje:
Bocsánat,etettek.
2010. febr. 26. 22:11
2/16 anonim válasza:
Még mindig nem jó: ettetek :)
Amúgy még nem ettem, de nagyon bizarr.
3/16 anonim válasza:
esküszöm azt hittem ez valami szivatás annyira bizarr valóban,de a wiki-n fenn van:
eddigi tapasztalataim alapján viszont néha a legfurább dolgok a legfinomabbak. nem annyira elrugaszkodott, de pl. ettem már karamellkrémes kenyeret és isteni volt, pedig nem gondoltam volna.
4/16 anonim válasza:
Hát ezt ki kell próbálni!!!Ilyenről még nem is hallottam,és eszembe se jutna mars szeletet bepanirozni:))
6/16 anonim válasza:
Én 5 éve Angliában élek,de ilyenről nem is hallottam:)
Az tuti,hogy nem nemzeti étel,de azt el tudom képzelni,hogy valaki csinált már ilyet...
De most kíváncsi lettem,ezért hétfőn megkérdezem az angol kollégáimat,hogy ismerik-e...
Egyébként egyszer kértem,hogy mondjanak tipikus angol kaját.Az első amit mondtak:Fish and chips:):)
7/16 anonim válasza:
Nem ettem még, de nekem nem jön össze a panír és a mars szelet. Tényleg fura lehet.
8/16 anonim válasza:
Innen szedték az amerikaiak a "deep fried twinkies" ötletét (az valami krémes piskótaszerű kis cucc). :D Amúgy biztos finom, egyszer mindenképp kipróbálom.
9/16 anonim válasza:
Én egyszer Nigella műsorában láttam ezt, de ő Bounty-t is meg még más csokikat is beleforgatott palacsintatésztába aztán kisütötte. :D Nagyon jól nézett ki, de még azóta se csináltam meg, pedig akkor elhatároztam, hogy ezt ki kell próbálnom... :) De asszem a jövőhéten meg is lesz. :D
10/16 anonim válasza:
fúúúj öklendezhetnékem lett ettől!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!