Mit csináljak, hogy a mézeskalácson a tojáshab megkeményedjen? Már 1 napja áll és mégis ragad. Ha nem lehet vele kezdeni semmit akkor, hogyan csomagoljam el, hogy ne ragadjanak egymáshoz?
Figyelt kérdés
2010. dec. 20. 15:37
1/4 anonim válasza:
Tedd be sütőbe 50 fokra, és fél-1 órát szárítsd, meg fog keményedni.
A jövőre nézve meg íme egy tökéletes, gyorsan száradó tojáshab:
Ezt együtt felvered habverővel:
1 db tojás fehérje
250 gr porcukor
2/4 anonim válasza:
Előző! Köszi a tippet, tavaly nekem is ez volt a gondom, de akkor ebben az évben így csinálom, hogy tuti jó legyen:) megy a plusz:)
3/4 anonim válasza:
1 tojásfehérjéhez 1/4kg porcukor? Nem túl sok az?
4/4 anonim válasza:
Nem túl sok. :) De egyébként egy sokkal egyszerűbb módszer:
A tojásfehérjét kézi habverővel kicsit vered pár csepp ecettel, vagy citromélvel (csak azért kell, hogy szép fényes legyen) és folyamatosan adod hozzá a porcukrot, addig, amíg már nagyon sűrű, nehezen keverhető dolgot fogsz kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!