A mézeskalácson lévő porcukros-tojásfehérjés máz nem romlik meg a sütin?
Figyelt kérdés
Bátran megehetjük akár 2 hét múlva is? Gondolom, nem kell hűtőben tárolni. Még nem csináltam ilyen mázat. A választ előre is köszönöm!2010. dec. 20. 09:11
1/4 anonim válasza:
nem, nem romlik meg, nyugodtan fogyasszátok akár két hét múlva is.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget!
Lenne még egy kérdésem. A tojásfehérjét csak simám felverjük a porcukorral, vagy esetleg mindezt gőz fölött tesszük. Olvastam így is, úgy is. Melyik a jobb megoldás?
2010. dec. 20. 09:51
3/4 A kérdező kommentje:
simán
2010. dec. 20. 09:53
4/4 anonim válasza:
a gőzön főtt jobban megtartja pl a mézeskalácsházikó lapjait. szóval "ragasztáshoz" jobb.
mintákat rajzolni, viszont a főzés nélküli is tökéletes.
csak hagyni kell szellős helyen megszáradni.
üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!