Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mézeskalács fűszerkeverékkel...

Mézeskalács fűszerkeverékkel készült sütit tudtok? A mézeskalácson kívül?

Figyelt kérdés
2010. dec. 16. 10:50
 1/5 anonim ***** válasza:
2010. dec. 16. 12:27
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi ez nagyon jól hangzik, szeretek muffint is sütni. Mostanában nincs rajtam a kisérletezgetés ezért kértem segítséget, de ezt biztos megcsinálom, megjött a kedvem, már egy kis dióban és mazsolában is gondolkodom, nem árt bele. Isteni lesz, nagyon köszi.
2010. dec. 16. 12:45
 3/5 anonim ***** válasza:

Nagyon szívesen! :) Csokidarabkákat is lehet bele tenni. Meg a tetejét díszítheted cukormázzal, amivel a mézeskalácsot is szokták. A mindmegette.hu-ra is feltettem, ott írtak hozzá jó ötleteket.

[link]

2010. dec. 16. 13:19
 4/5 anonim ***** válasza:

Én olyat csináltam, hogy csináltam egy kakaós piskótát, de a cukor egy részét mézzel helyettesítettem. Ment bele a mézeskalács fűszerkeverék meg egy kis szódabikarbóna. Megtöltöttem házi szilvalekvárral, a tetejére meg csokimáz ment.

Nagyon finom.

2010. dec. 16. 14:20
 5/5 A kérdező kommentje:
Van saját készítésű finom szilvalekvárom, ugyhogy ezt is kipróbálom köszi
2010. dec. 16. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!