Mibe csomagoljam a füstölt házi sonkát?
Figyelt kérdés
Próbáltam már zacskóba, sütőpapírba, alufóliába.
A gond az, hogyha sokáig tárolom, akkor penészesedik.
Ha nem csomagolom be, akkor meg kiszárad.
Mibe érdemes csomagolni, hogy ne száradjon ki és ne is penészedjen. Megenni sajnos nem tudjuk olyan hamar.
2009. ápr. 28. 08:57
1/6 anonim válasza:
Felszeletelve én le szoktam fagyasztani, nem szárad tovább és nem is penészesedik meg. Kiolvasztani úgy szoktam, h beteszem a rendes hűtőbe ott hagyom felengedni.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi, kipróbálom.
2009. ápr. 28. 11:22
3/6 anonim válasza:
Szia!
Nem tudom, mekkora az a sonka, de lehet kapni olyan dobozokat, maiből a levegő kinyomható.
Esetleg ilyennel is próbálkozhatsz. De a tuti tényleg az,ha annyi marad a hűtőben amennyit megesztek, a többi, kis adagokban a mélyhűtőben várja sorsát.
Üdv!
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi, én is tudok ilyen dobozokról, de ez eszembe sem jutott. :)
2009. ápr. 28. 19:10
5/6 anonim válasza:
Ha valóban házi füstölt sonka, egy kis lyukat kell benne csinálni, egy zsineget belefűzni és felakasztani lehetőleg száraz helyen,mondjuk egy spejzbe. Sokáig eláll és garantáltan nem penészedik meg,és nem is szárad ki túl hamar.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi.
2009. ápr. 29. 21:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!