Milyen cselatin/víz arányt ajánlanátok a házi gumicukorhoz hogy olyan legyen mint a haribo?
Figyelt kérdés
és meddig melegítsem meg hűtsem?2011. szept. 18. 22:38
1/3 A kérdező kommentje:
zserlatin bocs elírtam
2011. szept. 18. 22:50
3/3 anonim válasza:
Hát keverheted akárhogy, vízből és zselatinból csak zselé lesz, de nem gumicukor, még csak hasonló sem, abban kicsit más dolgok vannak. :S
Szvsz kicsit kevesebb zselatint használj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!