Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Házi készítésű csokoládéból...

Házi készítésű csokoládéból hogyan lehet ceruza alakot formálni?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 18. 14:40
 1/5 anonim ***** válasza:
ez jó kérdés. mármint, mibe öntsd az olvasztott csokit, hogy ilyen forma legyen? szerintem pálcika formát kellene először csinálni belőle, aztán "kihegyezni":-) de hogy mibe öntsd....lila gőzöm nincs! nagy darab, fél szívószál?:-)
2011. ápr. 18. 15:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 A kérdező kommentje:
Egy kicsit vastagabbat szeretnék csinálni, mint a normális ceruza. Arra gondoltam, hogy egy csövet félbevágok, az oldalát alufóliával kibélelném. Ez megoldható?
2011. ápr. 18. 19:26
 3/5 anonim ***** válasza:
és egy kisebb őzgerinc forma?
2011. ápr. 18. 20:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 A kérdező kommentje:
az meg már túl vastag lenne...
2011. ápr. 18. 21:13
 5/5 anonim ***** válasza:

[link]


lehet itt találsz, ezek a linken nem pont olyanok, de hátha itt van másmilyen is

2011. ápr. 19. 08:06
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!