Rántott gombát meg kell párolni panírozás előtt?
Figyelt kérdés
2015. máj. 5. 20:20
1/6 anonim válasza:
Ha apró a gombafej,akkor nem.De szerintem akkor sem,ha nagy.
2/6 anonim válasza:
Nem, dehogy, soha! Azzal csak azt érnéd el, hogy gusztustalan, vizesedő állagú lenne ropogós helyett.
3/6 anonim válasza:
Még le sem kell sózni, így sokkal szaftosabb. A panírba kell több sót tenni.
5/6 anonim válasza:
Nem kell, megsül majd az olajban. Simán bepanírozod, aranybarnára sütöd és kész. Ha meg plusz ízt akarsz hozzá, akkor keverj valami szimpatikus mártást mellé.
6/6 anonim válasza:
Nem kell!
A csiperke eleve nyersen is fogyasztható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!