Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Rántott gombát meg kell...

Rántott gombát meg kell párolni panírozás előtt?

Figyelt kérdés
2015. máj. 5. 20:20
 1/6 anonim ***** válasza:
75%
Ha apró a gombafej,akkor nem.De szerintem akkor sem,ha nagy.
2015. máj. 5. 20:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem, dehogy, soha! Azzal csak azt érnéd el, hogy gusztustalan, vizesedő állagú lenne ropogós helyett.
2015. máj. 5. 20:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Még le sem kell sózni, így sokkal szaftosabb. A panírba kell több sót tenni.
2015. máj. 5. 20:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
91%
Nem kell!
2015. máj. 5. 20:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell, megsül majd az olajban. Simán bepanírozod, aranybarnára sütöd és kész. Ha meg plusz ízt akarsz hozzá, akkor keverj valami szimpatikus mártást mellé.
2015. máj. 5. 20:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell!

A csiperke eleve nyersen is fogyasztható.

2015. máj. 5. 20:48
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!