Üdv mindenkinek. Ti mivel fūszerezitek a harcsát panírozás előtt?
Eddig csak sóztam, és tejbe áztattam a harcsaszeleteket. De ha esetleg valakinek jobb ötlete van, kérném írja meg.
Köszönöm.
Só-bors
Egyébként a halat sohasem áztattam, áztatnám tejbe, elég puha, porhanyós, gyorsan elkészülő húsa van akármelyiknek is. Nem egy 30 éves marha-húst, vagy birkát főzöl-sütöl... Persze mindenki másként csinálja, én biztosan nem áztatnám be!
Ezért mondom, hogy ízlés dolga.
Én kifejezetten szeretem, ha érzem a kaja ízén, hogy most éppen marha-pörköltet, vagy birka-pörköltet eszek. Vagy a paníron belül a sertés-karaj lapul, vagy éppen egy jól megtermett szürke-harca-szelet,... Nem vagyunk egyformák.
Az anyósomtó tanultam:
A halat átmossa, letávolítja az oda nem illő részeket. Jól átmossa, és a vizes halat beleforgatja kukoricadarába (amit meg is sóz).
Életemben nem ettem még halat ilyen finoman elkészítve.
Persze a sütésen is múlt, de ez legalább nem a megszokott paprikás-lisztes panír
Ez új, hogy kukorica lisztbe forgatni, de egész biztosan finom.
Ha sült halat akarok készíteni, akkor szoktam paprikás-lisztbe forgatni és úgy sütni. Főleg az apró, u.n. "szemét-halat", beirdalva, fokhagymával bedörzsölve... ne is mondjátok, mert rögtön megyek halat venni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!