Üdv mindenkinek. Ti mivel fūszerezitek a harcsát panírozás előtt?
Figyelt kérdés
Eddig csak sóztam, és tejbe áztattam a harcsaszeleteket. De ha esetleg valakinek jobb ötlete van, kérném írja meg.
Köszönöm.
2015. ápr. 21. 09:45
11/15 anonim válasza:
A borsos, kukoricalisztes halsütés nálunk is nagyon kedvelt. A beirdalt keszeget és kárászt sütjük így, jó ropogós lesz a halacska.
12/15 anonim válasza:
"Ez új, hogy kukorica lisztbe forgatni,"
Már akinek! Csak nekem ismerös vagy 40 éve.
13/15 anonim válasza:
Bocsi! Búza lisztbe igen, kukorica lisztbe nem!
14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat, minden variáció ki lesz próbálva
2015. ápr. 24. 09:55
15/15 anonim válasza:
A kukoricadara az nem kukoricaliszt. Úristen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!