Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Üdv mindenkinek. Ti mivel...

Üdv mindenkinek. Ti mivel fūszerezitek a harcsát panírozás előtt?

Figyelt kérdés

Eddig csak sóztam, és tejbe áztattam a harcsaszeleteket. De ha esetleg valakinek jobb ötlete van, kérném írja meg.

Köszönöm.


2015. ápr. 21. 09:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
A borsos, kukoricalisztes halsütés nálunk is nagyon kedvelt. A beirdalt keszeget és kárászt sütjük így, jó ropogós lesz a halacska.
2015. ápr. 22. 12:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/15 anonim ***** válasza:
63%

"Ez új, hogy kukorica lisztbe forgatni,"


Már akinek! Csak nekem ismerös vagy 40 éve.

2015. ápr. 22. 22:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/15 anonim ***** válasza:
70%
Bocsi! Búza lisztbe igen, kukorica lisztbe nem!
2015. ápr. 23. 07:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat, minden variáció ki lesz próbálva
2015. ápr. 24. 09:55
 15/15 anonim ***** válasza:
75%
A kukoricadara az nem kukoricaliszt. Úristen.
2015. ápr. 25. 14:09
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!