1/7 anonim válasza:
Attól függ, hogy mibe akarod tenni? Panírba nem jó.
2/7 anonim válasza:
Kicsit kifejtened? Igy nem lehet valaszolni.
3/7 A kérdező kommentje:
Panírozáshoz gondoltam, morzsa helyett.
2015. febr. 21. 12:56
4/7 anonim válasza:
Én a múlt hétvégén készítettem rántothúst, nem volt itthon zsemlemorzsa és mikor észrevettem egyáltalán nem volt kedvem elmenni érte a boltba. Így kipróbáltam milyen lenne nélküle. Beleforgattam a lisztbe a húst majd a tojásba és egyből beletettem az olajba megsülni. Sokkal jobban ízlett mint morzsával.
5/7 anonim válasza:
Párizsiasan készítheted morzsa nélkül. Liszt.tojás.liszt és sütheted.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2015. febr. 22. 07:02
7/7 anonim válasza:
Morzsahiány esetére: liszt, tojás, nagyra reszelt nyers krumpliba forgatva morzsa helyett, felénk borzaskának hívják. Finom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!